• Podcasty
  • Podpultovky – nejlepší podcast k uklízení
Podpultovky – nejlepší podcast k uklízení
NejnovějšíVčera

Poslechněte si podcast: Je prodávání vlastních větrů do sklenice dobrá byznys idea?

Za deštivého počasí jsme se sešli u mikrofonu a probrali několik důležitých lehce lechtivých témat. Co všechno se dá prodávat jako vlastní merch? Voda po koupeli, kalhotky a jaký merch se skrývá v průhledných lahvičkách modelek, které můžete koupit na internetu? A je díra na trhu 2in1 kartáček a vibrátor v jednom? Dojde i na Taylor Swift okénko. Stane se z Pavla konečně Swiftie? 

36:30

Podpultovky – nejlepší podcast k uklízení

Vydává: Youradio Talk

Nejlepší český podcast k uklízení. Uslyšíte naše „podpultové“ historky, které jste možná ani nechtěli slyšet, ale my vám je i tak rádi řekneme. Prostě takové kecání o ničem. Klasika, co teď frčí. A kdo jsme my? Iveta a Pavel, kamarádi, kteří se rádi na svět koukají s ironií. Čau

Web

Před týdnem 53:40

Je lepší Taylor Swift nebo Hanka Zagorová?

Dnes k nám přišel ředitel festivalu Mezipater Pavel Bicek, se kterým jsme probrali nejen nadcházející ročník, ale i plno dalších témat, jako třeba to, zda je Taylor Swift overrated nebo ne, a jestli může rozhodnout americké volby.

Před týdnem 40:58

Jak se správně představovat do telefonu? ft. Zuzana Fuksová

Přivítali jsme mezi nás Zuzku Fuksovou, se kterou jsme probrali například to, jak se správně představovat do telefonu, jak probíhá dovolená v all inclusive hotelu, zájezdy k moři a Iveta se nevyhne kritice svého bytu, kde jsme natáčeli v 50 stupních celsia.

Před 3 týdny 33:32

Pozvali bychom si Jiřího Kájínka jako hosta?

Dnes jsme se sešli u Ivety a probírali jsme nového pejska, který dostal jméno Otík, zamysleli jsme se nad tím, jestli bychom pozvali jako hosta Jiřího Kájínka. Pavel se svěřil se svým traumatem z vos a hmyzu. Iveta si postěžovala, že jí stále nejde zamykat auto a je líná s tím cokoliv dělat.

23. srpen 2024 32:05

Je lepší jméno pro psa Alan nebo Otík?

Podpultovky konečně natáčí face to face a jako vždy mluvíme o závažných společenských problémech. Probereme například jaká jména pro psa jsou vhodná, co znamená nový trend cestování Raw-dogging a zda Daniel Landa je hitmaker nebo ne.

9. srpen 2024 36:30

Je na Olympiádě ostuda shodit laťku rozkrokem?

Iveta je stále ve Francii, takže opět točíme přes telemost do Normandie. Probereme aktuální dění v Olympiádě, probereme olympijské drby a zamyslíme se nad tím, jak by se v běžném životě dalo využít umu skoku o tyči. Pokračujeme také v našem politickém okénku, kde glosujeme volbu amerického prezidenta.

2. srpen 2024 29:26

Jsou tílka u mužů sexy?

Dnes zamíříme přes telemost opět do Normandie, kde Iveta tráví léto. Jako hlavní téma ale nebyla Francie, ale Pavlovo tílko. Zamyslíme se nad tím, kdy a za jakých okolností mohou nosit muži tílka a kde se letos dají koupit za dobrou cenu. Iveta se zase rozpovídá o tom, jak tráví část dovolené v domě přes Home exchange.

26. červenec 2024 36:31

Jaké to je cestovat po Francii, když vám nejde zamknout auto?

Vive la France. Iveta odjela na měsíc do Francie, takže máme po delší době natáčíme Podpultovky na dálku. Zjistíme, jaké to je cestovat po Normandii, když vám nejde zamknout auto a jakou tajnou ingredienci se tu Iveta naučila dávat do salátů. Pavel se zase svěří s tím, že byl opět zmlácen na boxu a jakému sportu se teď chce věnovat.

12. červenec 2024 28:48

Proč si rádi zpíváme v autě

Protože se Iveta chystá na cestu do Normandie, zamysleli jsme se nad tím, jaké jsou možnosti zpříjemnit si delší cestování automobilem. Prozradíme, jakou hudbu při jízdě posloucháme se kterou si občas zpíváme. Zrekapitulujeme také 58. ročník KVIFF.

8. červenec 2024 56:08

Podpultovky z karlovarského filmového festivalu

Opět jsme se podívali na filmový festival v Karlových Varech, kde jsme vyzpovídali hned několik lidí. Před hotelem Thermál jsme potkali filmového nadšence a bratra Ivety, který nám sdělí, jaké to je spát ve stanovém městečku. Popovídáme si také s šéfredaktorem Reflexu Martinem Bartkovským o tom, co má na festivalu nejraději. A nejlepší filmy festivalu pak probereme s publicistou Vojtou Ryndou, který byl na KVIFF již po dvacáté třetí.